top of page

Mezgit Restaurant, Tripadvisor "İftihar Listesi"nde

Mezgit Restaurant, "Hall of Fame" olarak bilinen ve sadece 5 sene arka arkaya mükemmellik sertifikası kazanan işletmelerin girebildiği listeye adını yazdırdı.

Mezgit restaurant 2014-15-16-17-18 yıllarından sonra 2018 yılında da arka arkaya 5. kez mükemmellik sertifikası alarak, Tripadvisor 'un yayınladığı 'İftihar Listesi'ne girmeye hak kazandı.


"Özel Bir Ödül"

TripAdvisor, her yıl kullanıcı yorumlarından aldığı geri dönüşleri olumlu olan işletmelere, "Mükemmellik Sertifikası" ile ödüllendiriyor. Hall of Fame - İftihar Listesi'ne girmek için ise bu ödülü arka arkaya 5 sene kazanmak gerekiyor.

Mezgit Restaurant da, 2019 yılı itibariyle dünyada bu listeye girebilen az sayıda işletmelerden birisi oldu.

"The 'Hall of Fame' was created to honour those businesses that have earned a Certificate of Excellence for five consecutive years."

TripAdvisor, Mükemmellik Sertifikası sahiplerini belirlemek için gezginlerin son 12 aylık dönem içinde TripAdvisor’daki yorum ve görüşlerinin kalitesi, sayısı ve güncelliği ile birlikte, işletmenin sitedeki Popülerlik Göstergesi’nde kalma süresi ve sıralamasını dikkate alan, özel bir algoritma kullanır.


114 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page